28 jan MECC


Weekend

Vrijdagmiddag . Weekend . Lekker en wat voor weekend ! Rond 18.45 gaan we richting Zwolle:

Met vriend  Gerrit naar PEC Zwolle – Vitesse . Kaarten via schoondochter . Alles goed geregeld dus goede plaats en drankje . Geen beste wedstrijd maar wel 3 punten .
Dan zaterdagmorgen op pad met vrouw naar Maastricht. Weekendje weg.   Prijsuitreiking MECC NPO duivenbond. Broer Toon heeft klanten in kapsalon dus kan niet mee.
Vroeg in de auto want hond moet even naar broer in Wijchen.
In Maastricht laatste stuk op fiets naar MECC

Ja we gaan daar een prijs ophalen . Een 1e prijs van bijna 8000 duiven vanuit Rethel . Afdeling Friesland . De NPO doet die prijsuitreiking op de Olympiade in Maastricht het MECC . Een Europees evenement die 2 jaarlijks plaats vindt in een Europees land. Nu in Nederland. Daar een prijs krijgen is niet voor iedereen weggelegd dus nemen de uitnodiging serieus en we maken daar gebruik van .

De NPO heeft voor iedere liefhebber een prachtig boek gemaakt . Gratis . Gratis ? Ja ! Dan zijn er mensen die zeggen dat t veel kost en dat we het wel weer moeten betalen via andere zaken of vragen zich af waar het goed voor is . pfff. Om in Duivenland iedereen blij te maken is onmogelijk! punt!

Promotie

Wat NPO hier aan heeft gedaan is voor duiven sport een enorme impuls . De complimenten van onze kant .

Dan zijn we in MECC . Wat een evenement zeg . Wat een hal . Ik ga alleen naar prijsuitreiking want geloof de beurs wel . Niet zo mijn ding nl . Zie veel liefhebbers uit heel Europa. Ze genieten en dat is mooi . Onze hobby!

Prachtige prijs ontvangen . Een bronzen duifje met nr van onze winnende duif . Ja . Echt blij mee

Prachtige prijs en komt op mooie plaats in woonkamer. Dan nog tijd om met partner in Maastricht leuke dingen te doen . Zondag fietsen in mooie Limburg

Schitterend weer . Genieten . Super weekend en morgen weer lekker werken.