27 juni

Oud

onze “oude” duiven zitten er wel goed bij. Dons en mest is niets op aan te merken dus is mooi. Training was gisteren aardig. We krijgen nog een zwaar programma voor de ouden dus even kijken hoe wij dat gaan aanpakken. Van Sens ook alles terug. 1 duivin , laatste duif, kwam op de avond. Deze had 3 dagen heel dunne mest , gewoon water. We denken iets verkeerd gedronken . Zij is apart gezet en vandaag weer in duivinnen hok gezet. Voelt goed maar blijft zeker thuis as weekend.

Jong

In totaal 7 x opgeleverd nu. De laatste keer van 27 km naar 40km vanuit Heino. 25 duiven in 1 keer en 14 verspreid binnen.

Vanmorgen jong er vroeg uit . Na 1 uur waren er in totaal 12 rond het huis aan het vliegen. Deze gingen 15 min later hok in. Rest nergens te zien. Ik had hele grote  groep duiven gezien toen onze jongen los waren en denk dat er jongen meegezogen zijn. Na 2 uur kwamen er duiven terug en uiteindelijk na 2.30 uur zijn er weer 40 in het hok. Nou deze hebben wel een training gehad. Denk zelfs een beste africhting. Ze zijn klaar voor de training met Afdeling!