25 aug 295

Het is alweer donderdag en er moet ingekorfd worden voor zaterdag . We gaan nog even terug naar afgelopen weekend. We hebben 6 lege plekken. 1 duif bericht vandaag via dierenambulance. Dode jonge duif. ALPHEN Ad Rijn. En dus 1 opgehaald in Doetinchem. Deze liefhebber appte:

Bijzonder oost en west nederland. Onze mening is een tekort aan water. Ik zeg hierbij niet dat er geen water is verstrekt want ze kunnen  natuurlijk ook niet gedronken hebben. Opvallend is wel dat er veel meer liefhebbers zijn met lege plekken in hok. Dit zijn ook liefhebbers die altijd bij de kampioenschappen meedraaien. Er is dus iets geweest en wil het zo graag weten hè!!
maar : we komen er nooit achter!

Resultaat:

onze 4 eersten zaten aardig op tijd. Dat ging dus goed :

In het kampioenschap in club nog steeds 1e . Er komen is 1 en er blijven is 2.

In west zijn we naar 2e plek gegaan .
In samenspel E naar 4e en in

Afdeling gestegen van 20e naar een 15e plaats. Van hele Afdeling Friesland . Trots na een weekend vol verbazing en ongeloof

De 295

Dan heb je na 4 vluchten de beste jonge duif , tussenstand , bij Jong in Afdeling Friesland. Deze komt de 5e vlucht niet thuis. En ik wil zeggen dat deze duif super maar dan ook super in conditie is ingekorfd. Beperkte kennis van duiven maar dit wist ik zeker. Ze is nog steeds niet thuis. Ja dit schijnt ook duivensport te zijn maar WENT Nooit

Arlon

Daar gaan we nu naar toe. 350 km ongeveer. Wordt niet gemakkelijk. Warme auto. 2 nachten en zaterdag noorden wind. 20 mee. Duiven die zaterdag thuis waren . De zondag duiven thuis gelaten.
De duiven moeten zaterdag zelf het hok in als ze thuis komen. Met mijn 2 zonen dag en avondje Amsterdam. Kensington. Deze band neemt met aantal concerten afscheid. Ze gaan er mee stoppen. Ben liefhebber van hun muziek en dit concert cadeau gekregen van de boys. Gaaf!