21 mei. Oost oost oost

Terug


Wat zijn we blij dat ook de laatste terug is gekomen. Vandaag kwam onze laatste duivin dan toch aanvliegen. Ook nog een paar rondjes maken. Je gelooft t niet. Zij was onze 1e op Gennep (ruim 21.000 duiven) in Afdeling 2017. Maakten ons al wat zorgen. Opmerkelijk fris was ze dus zo benieuwd waarom ze zo laat is. Dit komen we nooit te weten.

Zeer tevreden

Het wordt een beetje saai misschien maar ook dit weekend ging goed. In club een prijs% van 80%. 20 vd 25 zaten in de prijzen. We starten met een 4e, 5e en 6e prijs en hebben dus als eerste in club onze prijsduiven in de klok. 8 duiven van ons bij de Top 21 van PV De Doorzetters. Super tevreden mee.

In stand staan we nog steeds aan de kop. Bij Vitesse, Midfond, Generaal en Duifkampioenschap. Het gaat dus lekker. Ik vermeld het even omdat het zo anders kan zijn. 😏 De collega liefhebbers zitten niet stil.

Ook in Rayon West , Samenspel en Afdeling Friesland staan we er heel goed bij. Kom er later op terug.

Oost

Dan vinden we dat de Oosten wind er nu voldoende is geweest voor de Oost kant. Zie dat ze volgende week weer hun wind hebben. Goed we moeten het er mee doen maar van ons mag het een keer West, Zuid of Noord worden.

De lossingscommissie heeft een pluim verdiend hoor. Super de situatie  ingeschat en op geanticipeerd! Klasse.

Rayon

In het rayon hebben we met 1477 duiven onze 3e duif op 15e plaats. Dan zijn onze punten dus binnen. De eerste was als 10e geplaatst . Blij mee hoor!

Combinatie Deinema-Kruisweg

In afdeling 8 Noord Oost Kring 4 een 1e plaats op 2296 duiven. Super gedaan Cees en Toon. Gefeliciteerd! Dit betekent ook:

In Afdeling Noord Oost een 1e op 5658 duiven . Kijk hier wordt je vrolijk van. Super duiven! Top Cees!