21 dec “Duffel”

Referentie

We kregen gisteren een mooie referentie binnen van Anton de Boer. Hij heeft in 2018 aantal late jongen aangeschaft van de vliegers. Anton heeft er nu 3 op kweekhok en 1  in de vliegploeg. We vinden het natuurlijk altijd mooi als liefhebbers tevreden zijn met onze duiven. Nog mooier zijn goede uitslagen!

We kregen onderstaande foto opgestuurd. Een kind van onze duiven.

Anton kruist de meeste duiven van ons met die van Jelger Klinkenberg en dat pakt goed zegt hij. Altijd goed om te horen.

 

Jongen van 3e en 4e ronde

We hadden een aantal jonge duiven beschikbaar van de kwekers uit Zwolle. Ze waren van  3e en 4e ronde. Onbevlogen waren ze. Deze zijn inmiddels allemaal verhuist naar nieuwe enthousiaste liefhebbers.

Afgelopen zondag een jonge , zeer fanatieke , liefhebber ontmoet. Mike van de Weetering uit Langedijke. Eind 2020 had hij op bonnenverkoop  Afdeling Friesland ook al een bon van ons aangeschaft. Door omstandigheden moest Mike toen wel even op de duif wachten. Voor dat geduld kreeg hij later wel 4 jonge duifjes van Toon uit kweekhok. Mike blij!

Zondag jl heeft hij hier 2 jonge duiven van de 3e en 4e ronde aangeschaft. Aan zijn enthousiasme gaat het niet liggen. Nu afwachten of er bij hem ,de komende jaren, wat successen gaan komen. Wij gunnen het Mike zeer zeker.