2 juni Mons

23

Hebben wij mee naar Quiévrain wat nu Mons is geworden. 300km. Er zijn 2 duiven thuis die vorig weekend wat laat zaten. Die even gespaard. Hadden er nog wel 3 thuis kunnen blijven om mooi op de 20 te komen maar dat hebben we niet gedaan.

We gaan weer afwachten . Weet eigenlijk niet wat ik van de duiven moet zeggen. Trainen was aardig van duivinnen. De doffers op donderdagavond ook wel weer maar of dat voldoende is ? Bij het inkorven vond ik ze wat koud.

Deinema-Kruisweg

in afdeling vlogen de duiven vandaag wel. Vanuit Soissons. 390 km voor de combinatie. Lijkt erop dat ze weer een super uitslag hebben met de eerste duif. Ook maar weer afwachten.

Deze club meldt intern bij club. Ook op Compuclub. Denk je weer een 1e prijs te hebben omdat je bovenaan staat bij meldpost. Maar is er 1 “liefhebber “ die niet altijd meldt .  Die heeft snelle duif (top natuurlijk) is nummer 1 en ziet ook wat anderen melden. Denkt dan waarschijnlijk ‘ik meld lekker niet’. Is al vaker gebeurt nl. Wat toch een enorm zielig gedrag. Geen woorden voor. Het is echt een “ volwassen “ man hoor! Wat een pannenkoek.