18 maart Vergadering

Vrijdagavond jl hadden we vergadering bij onze club PV De Doorzetters te Steenwijkerwold. Er was een goede opkomst en stemming was positief. De voorzitter, Jannes Mulder jr,  had een mooie agenda met het bestuur vastgesteld en deze werd professioneel middels een Powerpoint presentatie getoond. Heel enthousiast en duidelijk ging onze voorzitter door de agendapunten heen. Bij opening werden wij nogmaals welkom geheten bij de club.

Een  ingekomen stuk over kampioenschap Generaal  werd snel besloten. Voor 2018 hebben wij kampioenschap Generaal PV De Doorzetters zonder de Natour. Natuurlijk is er wel een kampioenschap Natour maar deze staat dan helemaal op zichzelf.

Dan liet onze voorzitter een filmpje zien over het project “Maargieshoeve”. Geïnitieerd door Jannes Mulder jr. Schitterend mooi hok waar de mensen op de Maargieshoeve mee kunnen gaan spelen in 2018 met jonge duiven. In totaal komen er zo een 30 jonge duiven van de leden in dit hok.

Jannes laat status project “Maargieshoeve”zien.

Zaterdag 17 maart een jonge duif naar Jubbega gebracht voor verkoop goed doel. Deze was al beetje in rui op de kop dus echt mooi stond de duif er niet op. Dat weet je niet van te voren als je er 1 doorgeeft maar ach alle duiven vallen straks in de rui.