18 Juni TT Quievrain 17-529

Wat een duivin. 1e in Rayon West 16 juni 2018

Bijzonder trots op dit prachtige duifje. Staat altijd voor de deur naar de doffers. Wil altijd graag naar haar partner. Ook aandacht voor haar baasje want beetje spelen vindt ze fijn.
Haar partner was niet teruggekomen van Chalons en Champagne. Echt jammer want die doffer deed het ook top. Staat nu nog 7 uit 9 en blijft ook zo. Nu miste er ook een duivin dus was er ook een doffer alleen. Op woensdag even samen in het duivinnen hok. Nou die zaten na 30 seconden op elkaar. Dat is klaar dacht ik. Direct weer uit elkaar. Met tonen op donderdagavond mochten ze het langst bij elkaar blijven. Heeft het geholpen? Kan. Ik weet het niet.

Het blijkt dat ook uit de nakweek goede duiven komen. Uit kwekers bij Toon komen de duiven die hier vliegen. Daar kweken we ieder seizoen ook 1 ronde van voor vlieghok. Hier wordt altijd streng mee geselecteerd omdat er veel jonge duiven zijn.
De moeder “St Helena”zit nog steeds in vliegploeg en scoort dit seizoen 9 uit 10. Haar moeder “Street”zit zelfs ook nog in huidige vliegploeg. Zij is 2e Kamp Midfondduif van Rayon West in 2017. Scoort 8 uit 9 dit seizoen. Kortom dochter , moeder en oma doen het hier super.

TT Quievrain heeft de volgende topprestaties behaald:

 

Nu staat de wind er niet bij vermeld maar die gaan we even vermelden. Bij de beste 6 prestaties staan resp. de volgende windrichtingen:

ZZW
NW
WZW
ONO
ONO
N

Kijk dat is zo mooi. Een duif  die met alle winden kop kan vliegen.