18 febr. Nieuwe kleuren

Vrijdagavond jl was ons clubgebouw weer open voor een gezellige babbel en een koppelkeuring. De kantine is helemaal leeg gehaald, schoongemaakt en opgefrist met nieuwe kleuren. De liefhebbers konden kijken hoe het was geworden en deelnemen aan een koppelkeuring. Zo krijg je een aantal liefhebbers bij elkaar om weer eens lekker over onze hobby te praten. Een ieder is druk met de kweek. zo zijn er die de jongen al hebben gespeend maar ook liefhebbers die de duiven net bij elkaar hebben gezet. In duivensport zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden . Dat bewijst de start van de kweek maar weer.
De kantine ziet er schitterend uit en is klaar voor het seizoen.

Iedere liefhebber mocht 2 duiven meenemen voor een keuring. Een duif van 2017 en 1 oudere duif. In totaal zaten er ongeveer 26 duiven. Deze duiven werden gekeurd door Harm van Sluis. Edward van Dijk zou komen keuren maar was niet in staat om te komen i.v.m. de griep. Als er iemand afzegt heb je op korte termijn een ander nodig. Van buurvereniging PV DE Koerier uit Steenwijk was Harm van Sluis bereid om de koppel keuring te verzorgen. Harm nogmaals dank hiervoor.

Extra dank naar Harm vanuit onze kant omdat hij onze 2 duiven het beste vond van de keuring. We kregen voor beide duiven een 8 en kregen met 16 punten de 1e plaats. Een 1e plaats bij onze nieuwe vereniging De Doorzetters. Hoop dat er nog eens 1 behaald wordt met de vluchten. We gaan het zien.

Harm van Sluis begint met keuren: