15 sept . Hoe kan ‘t?

Fraude

Zondagavond jl in onze club : Hoe kan dit? Iedereen vroeg het zich af. Hoe??

Durk Zandstra vorig jaar laatste vlucht met afstand 1e in Afdeling met 2 duifjes mee en nu in 2022 weer de laatste vlucht een 1e in Afdeling. Begin dit jaar met jong op Weert ook een 1e! Hoe dan?

Eind vorig jaar kwam Durk hier op bezoek. Paar duifjes hier gehaald. Later nog een keer. Was gezellig . Aardige man. Niets mis mee. Heb m toen alsnog geprezen met die uitslag.

Nu denken we  (ik) in 1 keer helemaal anders over Durk. Hoe kun je dit doen. Wat een kronkel zit er dan toch in zijn hoofd. Dus via fraude winnen en dan heel simpel ook overal zeggen dat je gewonnen hebt . Ook met reportages. Zelfs aangeven dat na dopingcontrole alles goed is en nr 1 blijft. Waarschijnlijk dus 3 x geflikt . 3 x !!! Wij kunnen dit niet geloven. Hoe slecht moet je zijn. Zijn club in Jubbega heeft t reeds bevestigd en het is dus waar. Ongelofelijk.

Inkorven

Heb zelf in 2 verenigingen ook het inkorven verzorgd. Vraag me echt af hoe het kan. Hoe? Is dit naïef? 3 personen minimaal bij inkorven en dat de liefhebber die inkorfd. Hoe kan t fout gaan?

liefhebber geeft mij duif aan . Ik doe de duif over klok en doe de duif in mand. Weg duif. duif zit in klok . Controle zit erbij . Niemand anders komt meer bij mand. Zal inderdaad wel naïef zijn deze gedachte.

Dan waarschijnlijk ook 3 x. De club in Jubbega wordt er nu ook bijgehaald . Logisch wel. Is eigenlijk ook geen kleine club. Ze zitten er maar mee !

Vertrouwen is goed en controle hoort erbij.