15 mei . Stand

Terugblik

inmiddels hebben wij voor de stand 3 Vitesse vluchten gehad en 1 midfond. Het is een begin van 2021.
De duiven kunnen lekker vliegen en ondervinden geen last van Corona. Gewoon op tijd volgens vliegschema begonnen. Een afgelasting ivm slecht weer , het hoort erbij.

Gezelligheid

Het gezellig samenzijn is er niet. Naast de duiven wil je ook wel eens lekker bij elkaar zitten en over allerlei zaken praten. Dit natuurlijk onder genot van een glaasje fris. Ook eens uitgebreid dom praten met je collega liefhebbers is er niet bij. We moeten nog even geduld hebben.

Hoe staan we

We staan er wel goed bij. Voor wat het waard is want we zijn nog maar net begonnen. Natuurlijk nog heel veel vluchten te gaan maar tot op heden weinig steken laten vallen. Ja de 3e Vitesse vlucht was een 4 minuten te laat die was niet wat wij gewend zijn. Ook niet wat anderen van ons gewend zijn overigens.
Op zich is dat wel bijzonder . Vlieg je de pannen van t dak dan hoor je weinig. Als  je dan een vlucht geen kopprijs hebt zeggen ze dat je er niet bij zit. Dat is wel lachen natuurlijk . Of wij dat zelf niet zien. Heel blij dat ook die liefhebbers ons volgen.

De stand tot nu toe:

In club een 1e

In west : kleine 100 liefhebbers

In samenspel E een kleine 200 liefhebbers

In de afdeling Friesland met een kleine 900 liefhebbers

een 26e plaats.

Nu maar eens zien  om dit vol te houden.