15 febr. Bon

Werd gisteren door een liefhebber gebeld dat hij een bon van ons had gekocht. Ik wist dat omdat jezelf vaak ook de veiling kan bijhouden. Ik gaf ook aan dat ik wist dat hij de eigenaar van onze bon was maar had zelf nog niets gehoord van de club waar de bon is verkocht. De verkoop was al in december afgelopen geloof ik. Goed het is niet eerste keer dus moet je dat maar accepteren.

Dit is ook een reden dat we niet veel bonnen doen. Let op : dit is niet arrogant bedoeld maar sommigen vragen een bon via mail waarin je naam nog niet wordt genoemd. Een standaard mail dus en onpersoonlijk. Gaan gelijk de prullenmand in. Sorry hoor. Of eens bon gedaan en dan niets meer horen van aanbieder. Ook volgende keer geen bon. Het is mooi als ze van ons een bon willen hoor maar laten ze er dan ook serieus mee omgaan.

Wat zien we vandaag in onze post? Een bijzonder mooie kaart met een brief waarin wij bedankt worden voor het schenken van de bon. Kijk dat waarderen we dan zeer!  Dus hierbij mijn complimenten naar de organisatie van de bonnenverkoop Afdeling Friesland. Ook nog een kaart die hand made is. Echt aandacht aan besteed. Top.