15 aug . Nog 2

3 nachten mand

We wisten dat het in de mogelijkheden lag. We zien met zijn allen de verwachting. Vorige week een gaatje en wij dachten dat het gaatje nu ook wel zou komen. Niet dus. 3 nachten mand. Ik vind het toch wel iets hoor. Dan verwacht je lekker vroeg los en ook dat kon niet. A fijn toch om 10.15 los.

Dan hebben ze een dag eerder ook nog gereden met de duiven. Geen goed woord hiervoor. In top van afdeling lijkt communicatie rond vervoer en aanleveren bijzonder moeilijk te zijn. Bij ons bv is vaak de vraag klein of groot vervoer. Komt ook voor dat groot vervoer komt en klein vervoer staat dan ergens anders.  Comedy capers ( is toch iets van vroeger?)

Verloop

De duiven druppelden binnen . Soms per 2 maar dat was uitzondering. Dus bijna allemaal individueel naar huis. Hadden 40 duiven mee en er zijn er nu 38 thuis. Vandaag dinsdag nog 2 doffers. Er missen nu nog 2 doffers en dat is weer opvallend!

Belangrijkste was om alles terug te krijgen. Bijna gelukt. De 4 die we moesten draaien waren aardig op tijd . De 4e had iets eerder gemogen. Daar moesten we 11 minuten op wachten. Dan 13 van de 40 in prijzen is niet best.

Een 6,8 en 10 e prijs in de club. Zo beginnen we. In t kampioenschap staan we bovenaan na 5 vluchten. Het is een momentopname!

In rayon west staan we 2e en ook dat is tussenstand.

Onze duivin de 122 stond 7e in de afdeling en zij was op zondag niet aanwezig. Maandagmorgen om 7.25 uur was ze er. Gelukkig. Er was niets aan te zien en dat was ook wel bijzonder .

Duiven hadden weinig trek en waren wat stoïcijns. Volgens mij wel een reis aan gehad.

 

Opvallend is dat we toch liefhebbers in top zien staan van uitslag of van grootmeester die we daar niet vaak zien staan. Ook bijzonder.