14 dec. Liefhebbers

Contacten

Broer Toon had van de kwekers een aantal jongen zitten die verkocht konden worden. Het was / is van de 3e en 4e ronde. Deze jongen zijn klaar voor de kweek. Vanuit Steenwijk die jongen aangeboden en ondertussen een aantal liefhebbers mogen ontvangen. Mooie mensen zijn bij mij geweest. Een ieder met zijn eigen verhaal. Bijvoorbeeld:

Een zeer enthousiaste voorzitter Nick van Adrichem. Prachtig zoals deze man de duivensport beleeft. Aanstekelijk ook. Een liefhebber die naast werk en gezin tijd vindt om de duivensport te beoefenen en ook nog veel vrijwilligerswerk in de hobby op zich neemt. Respect.!

Durk Zandstra. De man die met 2 jonge  duiven mee een 1e in Afdeling Friesland vliegt in 2021. 2? Ja 2 duifjes mee. Wat een prestatie. Ook nog op de langste afstand voor de jonkies. Respect. Ook hier heel veel echte passie.

Leo Pronk. Een man die blijft vertellen. Zet m op een podium en de avond is gevuld. Prachtig ook zoals hij blijft genieten van successen en de daarbij behorende aankomsten.

Geurt Doppenberg. Mijn 1e ontmoeting met Geurt was in Steenwijkerwold. Een bijzonder aardige man. Bij de Doorzetters verzorgde Geurt daar een promo voor DHP. Het is al een jaar of 8 / 9 geleden denk ik. Ik gebruik nog steeds dat wat hij mij daar voorstelde. Prettig over duiven en zelfs privé zaken gesproken .  Heel interessant en weer veel geleerd! Interessante tips ook. Had nog wel langer mogen zijn maar Max ging ‘s middags starten en wereld kampioen worden .

Prachtige mensen allemaal en dan is de duivensport ook zo mooi.

Beschikbaar :

Op dit moment hebben we ook nog jongen beschikbaar van Gebr. Homma duiven. Van de duiven die we destijds geruild hebben voor de New Maldini. Ivm de diefstal bij Gebr. Homma ,een aantal weken geleden , zijn deze nog niet in verkoop gegaan. Volgende week ga ik ze dan wel op deze site zetten. Deze zijn ook klaar voor de kweek.