12 Dec. Anton Ruitenberg

Broer Toon attendeerde mij er vandaag op dat zijn duivenvriend Anton Ruitenberg een aantal mooie duiven heeft gekocht. Een nieuwe lijn gaat het bij Anton worden . Er zitten een aantal al op het hok en er komen er nog een paar bij. Zelf vorige week in de club gesproken met clubgenoot die vnl zwarte/witte duiven heeft. Hij heeft ze van een bepaald ras en de naam ben ik even vergeten maar vond die toch mooi zeg. Hij had ze zelfs helemaal zwart zitten.

Zelf heb ik ooit ook eens via Anton / Toon een zwarte duif op het hok gehad. Mooie schitterende duif en was ik erg blij mee. Ik zal eens opzoeken wanneer dat was. Het was duif van 2008. Hier zat toen Peter van de Merwe lijn in. Op 30 maart in de ochtend is ie niet meer thuis gekomen. Waarschijnlijk roofvogel.

Afijn nieuwe lijn bij Anton heeft ook dat Zwart – Witte in de duiven zitten. Prachtig. ( vind ik hé) . Naast dat ze mooi zijn zit er ook een groot liefhebber achter deze duiven. Dit betekent dus ook dat er veel top resultaten mee behaald zijn.  Kom er later op terug.