Seizoen 2020 …… 5x


Raar

Het was raar. We hebben te maken met Corona en de start van seizoen 2020 werd uitgesteld. We weten het nog als de dag van gisteren. Uiteindelijk mochten we beginnen alleen mocht er geen uitslag worden gemaakt. Er mocht niet worden gesproken over een wedstrijd maar een vluchtverloop. Het werden er 2. De 2 eerste vluchtverlopen voor ons waren goed. Ze werden zoals al werd aangegeven niet geteld. Jammer natuurlijk maar dat we mochten vliegen met onze duiven was belangrijker. Onze duiven wisten niet dat het voor spek en bonen was.

Het was 23 mei. De eerste vlucht vanuit Duiven. Mooi resultaat.

De 2e werd ook een vluchtverloop. Ook goed. Toen het bericht dat we weer uitslagen mochten maken en dus begonnen we het het seizoen 2020. We hebben toen nog 3 Vitesse vluchten gehad die telden voor kampioenschap. Dus van de 5 telden er 3. Ja dan is het jammer dat de eerste 2 topuitslagen niet meetellen. Helaas.

Gezelligheid

We mochten dus weer vliegen met uitslagen echter van gezelligheid was geen sprake. Duiven aanleveren en weer weg. Er kon niet worden gemelkt cq gezeurt. Er was weinig contact. Uiteindelijk is alles bij onze club PV De Koerier goed verlopen.

Standen

Dit jaar dus weer bij PV De Koerier gevlogen. We zijn 2 jaar bij De Doorzetters geweest. Was heel gezellig maar toch weer naar onze club waar we 10 jaar lid waren. Bij De Doorzetters zijn we weg gegaan met o.a. :

1e Kampioen Kort Onaangewezen 2019

en

1e Kampioen Lang Onaangewezen 2019

Eens kijken wat we het afgelopen seizoen bij PV De Koerier hebben gevlogen.

De Koerier 2020 Gebr. Kruisweg :

1e Kampioen Kort onaangewezen

1e Kampioen Lang onaangewezen

1e Kampioen Jong onaangewezen

1e Kampioen Midfond Onaangewezen

2e Kampioen Fond Onaangewezen

5e Kampioen Vitesse Onaangewezen

Jong:

Generaal Lang:

Generaal Kort:

Midfond:

Fond:

Vitesse:

Mooier:

En het word nog mooier want we hebben ook:

5 x “ Teletekst”

Top 10 vermelding Afdeling Friesland met als hoogtepunt een

1e en 2e in Afdeling Friesland met 16.143 duiven

Dus wederom een goed jaar! Een jaar waar je je toch moest aanpassen aan de situatie. Het is gelukt!