8 sept Gefeliciteerd

Regen , hagel , storm en onweer

Zo zeg, ik zag de eerste melding in Meppel. Dat zou een 6 tot 8 minuten kunnen zijn.  “Ik ga eens even buiten kijken “ zei ik. Nou dat zag er heel slecht uit:

Pot dicht. Regen waarin je in 2 sec stront nat bent. Hagel harde wind en als klap op de vuurpijl: onweer met beste klappen. Ja dan weet je het wel je doet niet mee voor de topprijzen. Zo is duivensport. Het zit mee en t zit ook wel eens tegen. Nu zat t tegen.

Dan kijk je in je eigen regio en dan blijft t bij Steenwijk zelf. Nou dan zitten we er weer keurig bij hoor. Het wordt saai maar weer trots op onze duiven. In club beginnen we met 3e plek

Opvallend

Het binnenkomen van de duiven was dramatisch. De 1e redelijk maar dan de 3 daarna . Zo heb ik nog nooit gezien. Zal wel door regen komen. Ze wilden zelfs op een plat dak gaan zitten.

Gefeliciteerd

Aan een ieder die goed heeft gedraaid.  Ik hoor wel eens als je wind mee hebt en wint het geluk zou kunnen zijn. Laten we 1 ding stellen : met wind mee heeft iedere duif wind mee! Dus spreek je van een gelijke strijd.

Of het deze zaterdag een gelijke strijd was betwijfel ik. Maar ook dat is duivensport en dat maakt t zo mooi!