4 febr. Volle maan

Maan

Als het volle maan en helder is is het prachtig buiten. We hebben gekoppeld met volle maan en met de volgende volle maan (dit weekend) hebben alle koppels jongen. Bijzonder als je erover nadenkt maar zal toeval zijn.

Bijna alle koppels voorzien van jongen. 1 koppel kwam 1 ei niet uit. Wel vol en donker maar niet verder. 1 koppel dus 1 jong omdat 1 ei is gesneuveld. Rest alle 2 jongen. Tevreden. Ze doen het goed.

Op pad

Gisteren dus duif opgehaald die op mijn naam stond. Niet bekend van wie hij was. Was door dierenambulance naar liefhebber gebracht. gewond geweest en een scheermes. Was niet best.

Ook duif opgehaald bij F. Van der Meer in Harkema. Toon heeft deze aangeschaft voor kweekhok. Ik vond deze duif heel fijn. Kweek moet je afwachten natuurlijk. Toon heeft er nu 2 van Foppe op het hok en eens kijken wat er van komt. Geduld.

Praten bij PV De Koerier.

Gisteren ook even weer naar de club voor ranja en een duivenpraat. Was weer super gezellig en ook lekker over o.a. onze hobby gepraat . Soms heel serieus en daarna weer iets minder en dat alles zorgde voor een goede sfeer  .