4 aug Gennep en een beetje 1e

Niet tevreden

Wil de trek naar het hok zoals we vorig jaar ook hadden en dat lukt nog niet. Je ziet het nu aan de 1e duif. Ik schrijf er nooit over , dat is bekend en kun je nalezen, maar het was hier iedereen in de buurt  laten zien dat deze doffer de 1e duif was. Soms tref ik liefhebbers die ik bijna nooit zie en dan praten over de eerste duiven die niet vallen. Ook bij klokken dat de duif er niet in wilde. Ja ja.  Ik hou niet van die praat. Iedereen heeft er last van toch? Maar dan nu toch een uitzondering want die bevestigd de regel. Man man wat een een treuzelaar. Prachtig hoor een duif op die mooie heldere blauwe lucht maar niet als ze op de antenne moeten zitten. Dan op dakje van schuur en lekker genieten van de zon. BRRR.

Afijn de trek was al minder en woensdag dan toch maar de jongen gescheiden. Dan is vaak 1e vlucht minder dus we blijven vertrouwen houden.

Goed de irritatie is wat minder want het staat op papier. Het mooie is dat je een week later weer mag meedoen.

Het is bijzonder maar in de club staan we waarschijnlijk nog bij top 10.

Adrie en Marie Kors

Krijg net een berichtje dat de 1e in onze club ( waarschijnlijk )bij Adrie en Marie Kors valt en jawel is jong van ons. Kijk dat is gaaf natuurlijk. Ook mooi dat het zo snel gemeld wordt. Top.

Volgens mij is het ook een snelle in ons rayon. Wordt het nog mooier van.