3 juli Goed!

Weekend

Het was een goed weekend met onze duiven. Donderdagavond 10 duiven ingekorfd voor een lang weekend ( All in ) naar Chalons et Champagne. Een 445 km .

Jonge duiven africhting was afgelast dus vrijdagavond geen inkorving.
Eind die middag wel de jongen gepakt voor een lap naar Wezep. 36 km. In 4 groepen gelost en in 3 groepen thuis . De laatste 2 kwamen tegelijk want deze hadden moeite om weg te komen uit Wezep. Het werd daar wat donker. Wel alles thuis.
Ze zijn nu 10 x weggeweest dus moeten ze klaar zijn voor africhting Klarenbeek. We gaan het zien. 50 jonge duiven aanwezig . Met lappen is alles goed gegaan . Er zijn er 2 uitgeselecteerd en 3 vanaf hok verdwenen.

De wedvlucht Chalons kwam pas zondag thuis. 3 nachten mand . Ze kwamen prima . Een 1e in club en 3 in Top 10.
8 vd 10 in prijs in Rayon , samenspel en Afdeling . 80% prijs

Ook veel mooi op tijd wat resulteert in wederom een mooie grootmeester notering:


We hebben 2 zusjes op hok die t/m midfond top zijn . Soms alle 2 en anders altijd wel 1 in kop van de uitslag. Het zijn de 41 en 40 . Week of 3 geleden met O.A de 40 naar Nanne Wolff . Voor een controle. Had de 40 een vleugelblessure. Niet leuk . “Dat kan wel eens over zijn met haar “ zei Nanne. Dus niet meer mee en geen training meer. Na een week ging ze toch weer naar boven in de kast . Dat is best wel wat voor een duif met blessure. Ook weer mee met training en jawel ze wilde vliegen. Vorige week mee en een 2e op hok . Nu een 1e in club op 445 km met West wind . Ook een top 100 uitslag in afdeling . Blij mee.