28 mei Stap terug

The Day After

Een Vitesse en Fond vlucht . De Vitesse vanuit Weert ging nog wel met een 30e van 765 duiven. 60% prijs. Aardig . Een 5e in club.

De fond vlucht is de slechtste tot nu toe. Zat op strand via IPad te kijken naar mijn hok via camera. Tijdens Vitesse was dat leuk. De duif komt aan op schuine kant dak , op heg en dan op de plank. Leuk om te zien. Tijdens fond zit ik te kijken naar niets en niets bleef het. Moet zeggen dat ik liever wat om me heen keek op t strand in Barbatti dan naar mijn hok en de valplakken. Daar bleef het veel te lang stil. Muisstil.

In de club met 10 duiven nog net 1 in de prijzen. Een 40e plaats. Had verdiend om er onder door te gaan want dit leek nergens op. Er onder door is me ook nog nooit overkomen. Reden kan ik nog niet vertellen. Zou het niet weten ook.

Dit is ook echt niet leuk voor Gerrit. Dit had ik hem niet willen voorschotelen. Wachten op niets. Schaam me hier wel beetje voor. Op zijn eigen hok waren ze ook eerder. Sorry Gerrit!

Dit is dus geweest en probeer nu maar eens weer die koppies goed te krijgen. Woensdag weer thuis en dan maar eens met ze gaan fluisteren. Ben benieuwd.

 

Even een stap terug!