25 Juli Goede en gezonde duiven.

Rust

Een weekend geen vlucht (en) . Gezien de omstandigheden helemaal terecht. Als je de wind op zaterdag ziet is het wel een risico. Het is een warboel van alles wat: Het gaat tegen elkaar in , momenten van geen wind en dan harde oosten wind. Met de enorme hitte een besluit waar wij mee eens zijn. Is dat belangrijk? Nee hoor maar wil het wel even zeggen!

 

Tijd voor standen

Vitesse is afgelopen. Hier zijn dus eindstanden van en zijn bijzonder tevreden. Nog 1 keer zeggen dat we op moesten boksen tegen onze 1 vlucht waar we geen ( of net 750 vd 1000 max) punten haalden. Dan loop je steeds achter feiten aan. Het was een super vlucht en dat was dubbel zuur. Maar vlucht na vlucht kwamen we dichterbij doordat de duiven iedere week goed presteerden. En uiteindelijk, met recht van een aftrekvlucht, zijn onze duiven Vitesse kampioen geworden in club en in Rayon West. En zelfs in Samenspel E in de top!

PV De Doorzetters ( 24 leden)

Dan gaan we naar Rayon West ( 90 leden)

 

Samenspel E (200 leden)

 

Dan Generaal Kort in Samenspel (200 l.) Een 1e plaats.

Hier gelden Vitesse , Midfond en 4 jonge duiven vluchten! Dan mag je toch trots zijn op onze duiven! En kijk toch eens met wat voor een top liefhebbers er bij staan.

 

Hier is ’t op gerealiseerd. Het is echt waar , dit is ons vlieghok in Steenwijk: 2 afdelingen van 1 meter breed en 2 meter diep voor “oude” duiven:

 

En dan links hetzelfde voor de jonge duiven:

 

Trots op dit hokje. Met dit aantal “oude” duiven succesvol meedoen voor kampioenschappen is gaaf!
1 Afdeling met 12 bakken en dus 12 doffers en 1 Afdeling met 14 duivinnen ( 2 reserve duivinnen)

Midfond stand 25 juli 2019 Rayon West: Een 2e

Fond stand 25 juli 2019 rayon West:  een 6e

Generaal Kort Rayon West : een 2e

Generaal Lang Rayon West : een 3e

Dit laat zien dat we overal goed meedoen.

En dit biedt ook mogelijkheden voor “kleine” liefhebbers om succesvol te zijn. Ook voor starters met een klein hokje zijn er mogelijkheden. Echt!

Belangrijk : goede en gezonde duiven!