24 mei Vis

Lekker!

Ik kan t nu gaan hebben over hoeveel duiven we mee hebben op Fond vlucht en op Vitesse. Doe ik even niet we zien het wel morgen. Hoe ze zijn en hoe de trainingen waren ? Komt later wel. Eind middag eerst met onze jongste zoon en vriendin gegeten. Ik had gekookt. Een etentje voor hun vakantie naar Mexico. Lekker al zeg ik het zelf.  Iets later op club voor inkorven omdat we wel in inkorfcommissie zitten , maar moet kunnen. Dit is overigens al paar vrijdagen zo ivm vakantie maar is even niet anders. Ja onze zoon en vriendin waren  vanavond wel even veel belangrijker .

Ze hebben de duiven ook nog even met auto naar club gebracht zodat ik lekker op fiets kon.

En dan , toen duiven in wagen zaten, kregen we in de club vis van Lammert Dekker. Deze vis kwam via “ t vuurtje “ uit Urk . Dit was toch lekker zeg.! Het werd overigens ook op de goede temperatuur gebracht door voorzitter Jannes Mulder waardoor de avond wel erg gezellig werd. Jammer dat Johan en Ria  Halman nog binnen kwamen want die aten ook nog mee. Let wel niet jammer dat die kwamen. Nee zeker niet, hoe meer zielen hoe meer lol maar ze hadden best iets later kunnen komen toch?

Morgen de 1e  Fond en 5 e Vitesse. Een Combi vlucht is echt niet leuk maar dat schrijf ik ieder jaar weer. Ik blijf dat lastig vinden.