24 juli . Fouten

Simpel

Hoe simpeler je het houdt hoe minder kans op fouten. Nou het is hier vrij simpel denk ik maar toch maak ik fouten. Praat hier in de ik vorm omdat ik hier de vliegduiven doe en Toon doet alles rond de kwekers. Dus als er hier bij vlieghok fouten worden gemaakt doe ik dat!

De grootste fout die mij onlangs pijn deed was bij onze doffer de 10-907.
Stond bovenaan in competitie beste midfond duif in club en ook duifkampioenschap generaal kort in club. In rayon  8e midfond en 15e Vitesse. Hij had iedere vlucht nog prijs. Nu geef ik regelmatig bij een vlucht een oogdruppel aan de duiven. Voor inmanden krijgen ze die van mij. Laatste midfondvlucht een oogdruppel en dat is t dan. Als 1e de 907 en daar doe ik een luisdruppel in oog ipv de oogdruppel. Ook nog aan beide kanten maar duif protesteert enorm dus kijk naar flesje en kan mij zelf wel wat doen. Wat ook enorm stom en achterlijk. Hoe dom kun je zijn. Spoelen en doekje en oogdruppel er overheen. Wat een gepruts!

Wat doet zo een druppel in oog?

De doffer wel mee. Uiteindelijk vliegt hij nog net in de prijzen . Slechtste vlucht tot nu toe. Een pracht doffer met geweldig seizoen 2023. Had nog beter gekund zonder t gepruts van mij .

Uiteindelijk beste midfond doffer 2023 van PV De Koerier

2e beste Duifkampioen Generaal Kort .

Deze doffer zorgt ook voor  Midfond Kampioen in de Club!

Natuurlijk niet alleen deze 907 maar daar komen we later wel op terug.