15 nov. Koppels


Eind Rui

Er zijn veel momenten in het jaar dat je zo enorm kan genieten van je duiven. Natuurlijk zijn dat de goede resultaten , de mooie trainingen, de jongen die beginnen te vliegen etc maar ook nu :

Er gaat weinig tijd naar de duiven in de periode na de vluchten tot nu. Voeren en zo nu en dan schoonmaken , nou dan houdt t hier wel op. Oh nee ook een bad en 1 x per week los. Kom ik vanavond , start weekend dus iets meer tijd, in t hok en zie al weer veel duiven mooi in t pak zitten. Pak er een paar in de hand en die zijn zo zacht! Komt de topduivin  , de 529, zich ook nog even laten zien. “ Meid wat zie je er weer mooi uit” zei ik. Echt even genieten van onze duiven zoals ze door de rui komen.

Koppels

Toon is al even bezig met samenstellen van de kweekkoppels. Hij heeft ook weer nieuw bloed in het hok gehaald. Vanavond van Toon de koppels 95% doorgekregen voor kweek 2020. Een paar bestaande koppels en ook veel nieuwe. Altijd weer spannend . Er zijn een paar vliegers naar kweekhok gegaan. We gaan het zien.

Compuclub

De nieuwe duiven moeten nog in het systeem worden gezet. Als dat is gebeurt worden de koppels er ook in gezet. Zal binnenkort meer vertellen over de nieuwe aanwinsten op kweekhok van Toon.

Ook moet ik nog de kampioenschappen en topresultaten bijwerken en vermelden. Het was een zeer goed jaar dus datvgaan we ook zeker nog opschrijven.