14 dec. Onze Bon vandaag tot 21.30 uur. Bekers

Tot 21.30 uur

Onze bon kan tot 21.30 uur ingezet worden. Staat nu op € 70,00.

https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bekers

Tijdens de prijsuitreiking op feestavond Afdeling Friesland hebben wij een beker ontvangen. Moet toch zeggen dat het prettiger, mooier, spannender is dan een envelopje met aantal Euro’s erin. Je hebt ook een aandenken. Veel liefhebbers hebben liever een geldbedrag omdat ze al veel bekers hebben. Ja dat zal wel maar als je bij liefhebbers komt laten ze toch vol trots de bekers zien.

Wij zijn ingestapt ( 10 jaar geleden) dat er alleen en vooral veel envelopjes worden/werden overhandigd. We hebben al heel wat envelopjes mogen ontvangen. Wat doe je met het geld? Voer kopen oa. O ja . Je kan natuurlijk zelf dan een beker kopen maar dat doe je niet zo gauw hoor.

Dus op Afdeling een beker. Met daarop zelfs de naam Gebr. Kruisweg. Heel mooi zo een persoonlijke beker.

PV Doorzetters en een prijs

Dan hebben we dit jaar ook van onze club PV De Doorzetters een beker mogen ontvangen. Wij hadden de beste Jonge duif 2018. Een zeer waardevolle prijs. Toch ruim 600 jonge duiven deden mee in de competitie. Hiervoor een beker ontvangen met daarop ook de naam Gebr. Kruisweg. Ja ik kan dat waarderen en vind het mooier dan het envelopje met bv € 12,50! Zelfs ringnummer van de duif staat erop. Mooi!