11 sept. Reims

Schrikken

Dat doe je als je een duif ziet aankomen die wel heel erg vroeg zit. Het is 14.50 uur. Zo die zit vroeg en je schrikt ervan. Strontnat en dat kan kloppen want ze moesten door de buien heen.

Raar dat de klok niets laat horen . De telefoon ook niet . Nee dat kan ook niet deze duif is nog van Reims. 2 weken later op de klep. Maar zo blij met deze duif. Naast deze duif een duif met wit befje. Deze zat vanmorgen op de klep ook van Reims. Tijdens de vlucht ook nog 1 duif van Reims maar die zat na de 4e of 5e duif van vandaag. Gisteren ook nog 1 dus als de duif die nog in Doorn zit volgende thuis wordt gebracht door Koerier is alles terug van Reims. Wat een kracht. 1 via via en de rest allemaal zelf. Respect voor de duiven.
Dank aan de verzorgers van deze laatkomers.

Nog een schrik

Dan komt er nog 1 naar beneden ook mooi op tijd. Daalt even en gaat dan over de bomen en zie ik niet meer terug komen. Een vreemde die ook vreemd deed.😉

Raar

Dan , iets later dan verwacht, ineens 2 duiven die rond vliegen . Niet willen landen. Er komen er 4 bij en even later zitten er 6 duiven op dak  van buurman en van ons. Er vallen er 3 uit die toch op antenne komen.

Als je goed kijkt zie je er 3 op dak zitten . Links , op andere dak, zaten er ook nog . En 1 op heg . Heel vreemd . Echt de weg kwijt.