10 mei . Vluchten

Los

Dat is het nieuws van het weekend. De duiven mogen weer vliegen. In de wagen , naar losplaats rijden en dan zsm naar huis vliegen. We zaten er met zijn allen op te wachten. Er is geen competitie maar dat is nu ook bijzaak. Dat is totaal niet belangrijk ook. De duiven kunnen laten zien of ze goed zijn en dat kan ook zonder competitie. Je maakt je eigen kampioenschap nu en is perfect.

Losplaatsen

Waar ze naar toe gaan zal me echt een zorg zijn. De verantwoordelijken zullen er met zorg naar kijken en naar handelen. Lees met verbazing dat er liefhebbers zijn die commentaar hebben op de Duitsland lijn. Er zijn ook altijd mensen die wat te zeuren willen hebben denk ik dan. Je maakt het aantal liefhebbers ook nooit naar de zin en dat zal in deze sport zo blijven. Maar o o.

 

Afgericht

Onze duiven zijn 2x afgericht. Zaterdag morgen vanuit Zwolle was 2e keer. Moest aan de klus bij zoon in Zwolle want die gaat hun huis verkopen. Even alles netjes gemaakt voor de foto’s. De duiven meegenomen en daar gelost. Denk dat de 3e keer met de vrachtauto wordt.

Jong

Gaat super. Vliegen goed en zijn klaar voor africhting. Dat zal nog wel even duren maar ze kunnen wel volgens mij.